Vasculaire Differentianten & Fellow Meeting 3 en 4 juni 2016

04-05-2016

Op 3 en 4 juni 2016 nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst, in het nieuwe ziekenhuis van het Medisch Spectrum Twente. Net als voorgaande jaren biedt het wetenschappelijk programma een grote diversiteit aan vasculaire en endovasculaire onderwerpen gepresenteerd door vooraanstaande sprekers. Aan deelname, hotelovernachting en diner zijn geen kosten verbonden. Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvH. Wij vragen u vriendelijk uw deelname zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 11 mei, te bevestigen via onderstaande link.

https://www.surveymonkey.com/r/PLQMBGY 

Te zijner tijd ontvangt u van W. L. Gore & Associates een officiële uitnodiging en een gedetailleerd programma. Wij kijken uit naar een leerzame en interactieve bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Roland Beuk

Bob Geelkerken

Robbert Meerwaldt

Edith Willigendael

Vaatchirurgen Medisch Spectrum Twente, Enschede